Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1669g1351kcal26.2g280.8g0.8g50.1g
Sipuli (kuorittu)184g50kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl334g284kcal4.7g14.7g23.4g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8.3g14kcal0.7g2.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g3396kcal68g614g49.4g106.4g
Valittu annoskoko2720g1698kcal34g307g24.7g53.2g
Annoskoko puolitettuna1360g849kcal17g153.5g12.4g26.6g
Arvot/100g100g62kcal1.3g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920