Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1200g8760kcal12g12g960g0g
Aurinkokuivattu tomaatti280g507kcal7.6g33.6g39.2g0g
Valkosipuli 240g260kcal19g39.1g1.4g5g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g160g75kcal2.4g11.7g1.9g4.8g
Kapris etikkaliemessä, Figaro160g49kcal3.4g6.7g0.8g5.1g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g240g523kcal55.2g0.2g33.6g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g240g1560kcal72g0g96g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g200g229kcal1.7g12.5g20.4g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g23926kcal346.6g231.6g2306.6g42.6g
Valittu annoskoko2720g11963kcal173.3g115.8g1153.3g21.3g
Annoskoko puolitettuna1360g5982kcal86.7g57.9g576.7g10.7g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020