Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen299g2155kcal0g0g239.5g0g
Sokeri 339g1377kcal0g338.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 389g1335kcal39.7g272.4g4.7g13.6g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 329g470kcal41.2g1g33.8g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g699g594kcal24.4g90.8g14.7g7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 599g231kcal1g48.9g0.5g9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 40g134kcal0g32.6g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g12754kcal213.6g1608.4g586.4g60.4g
Valittu annoskoko2720g6377kcal106.8g804.2g293.2g30.2g
Annoskoko puolitettuna1360g3189kcal53.4g402.1g146.6g15.1g
Arvot/100g100g234kcal3.9g29.6g10.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612