Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g892g580kcal29.4g40.1g34.8g0g
Kananmuna kuoreton 491g700kcal61.3g1.5g50.3g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g1338g4655kcal46.8g1083.5g13.4g40.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g11869kcal275g2250.2g197g80.2g
Valittu annoskoko2720g5935kcal137.5g1125.1g98.5g40.1g
Annoskoko puolitettuna1360g2967kcal68.8g562.6g49.3g20.1g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409483