Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 632g207kcal3.9g35.1g1.3g16.1g
Sokeri 362g1468kcal0g361.3g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g255g891kcal4.3g226.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 550g691kcal60.5g1.4g49.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 509g1748kcal51.9g356.6g6.1g17.8g
Grahamjauho 102g334kcal10.8g61.8g2.2g10.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g26g102kcal0g25.2g0g0g
Leivinjauhe 20g36kcal1.1g7.7g0g0.1g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g61g202kcal4.9g37.3g1.2g11.6g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 204g1441kcal0g0g163g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g14238kcal274.8g2226.2g446.8g111.4g
Valittu annoskoko2720g7119kcal137.4g1113.1g223.4g55.7g
Annoskoko puolitettuna1360g3560kcal68.7g556.6g111.7g27.9g
Arvot/100g100g262kcal5.1g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604