Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa350g95kcal2.1g18.6g0.7g8.8g
Peruna (vanha, kuorittu)701g575kcal12.6g123.3g0.7g7g
Paprika, punainen525g135kcal4.7g24.2g2.1g10.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu8.8g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Sipuli (käsittelemätön)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Jauheliha, sika-nauta 701g1551kcal122.6g0g119.1g0g
Heinz ketsuppi88g89kcal0.8g20.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5446g5098kcal296.2g410.4g247g65g
Valittu annoskoko2723g2549kcal148.1g205.2g123.5g32.5g
Annoskoko puolitettuna1362g1275kcal74.1g102.6g61.8g16.3g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926