Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi56g117kcal4.7g21.1g1.7g15g
Vesi, vesijohtovesi 1503g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 752g572kcal14.1g116.5g1.5g7.5g
Hirvenjauheliha oma saalis376g421kcal82.7g0g11.3g0g
Rypsiöljy 38g332kcal0g0g37.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5448g2885kcal203g275.2g104.2g45g
Valittu annoskoko2724g1442kcal101.5g137.6g52.1g22.5g
Annoskoko puolitettuna1362g721kcal50.8g68.8g26.1g11.3g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467