Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.3g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)88g70kcal3g16.6g0.9g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g1251g181kcal0g42.5g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 438g79kcal2.5g10.9g1.8g3.1g
Pasta 3-viljan (Torino)113g394kcal16.9g74.3g2.8g5.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha501g831kcal95.1g0g50g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.3g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Persilja 63g17kcal0.9g0.7g0.1g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5450g3612kcal243.2g315g147.2g36g
Valittu annoskoko2725g1806kcal121.6g157.5g73.6g18g
Annoskoko puolitettuna1363g903kcal60.8g78.8g36.8g9g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237156