Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen300g2160kcal0g0g240g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.7g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g700g595kcal24.5g91g14.7g7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 600g232kcal1g49g0.5g9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 40g134kcal0g32.6g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5452g12782kcal214g1611.8g587.4g60.8g
Valittu annoskoko2726g6391kcal107g805.9g293.7g30.4g
Annoskoko puolitettuna1363g3196kcal53.5g403g146.9g15.2g
Arvot/100g100g234kcal3.9g29.6g10.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612