Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 1126g434kcal9.7g87.9g1.8g20.2g
Vesi1126g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g450g559kcal14.4g18.5g47.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi25g69kcal2.2g1.7g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5454g2123kcal52.6g216.2g109.6g40.4g
Valittu annoskoko2727g1062kcal26.3g108.1g54.8g20.2g
Annoskoko puolitettuna1364g531kcal13.2g54.1g27.4g10.1g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153