Kaalilaatikko, helppotekoinen

- Lisää neste ja kasvisliemikuutio kattilaan
- kun kuutio liuennut, lisää kaali lohkoina ja pehmennä kaali kannen alla
- kypsennä jauheliha öljyssä paistinpannulla
- pienennä pehmennyt kaali puukauhalla painellen ja lisää joukkoon siirappi
- lisää kaalin joukkoon kaikki muut ainekset (riisit raakana <sitovat ylimääräistä nestettä)
- lisää haluamasi mausteet (suola, meirami, maustepippuri, yms.)
- sekoita hyvin ja laita seos voideltuun uunivuokaan.

Paista 200 asteessa 1-1½ tuntia.

Sekoita välillä jotta päällimmäiset riisit eivät jää kovaksi tai laita peitä vuoka foliolla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1286g271kcal15.4g43.7g2.6g27g
Jauheliha, sika-nauta 515g1139kcal90g0g87.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 643g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl39g343kcal0g0g38.6g0g
Siirappi, tumma39g124kcal0g28.6g0g0g
Riisi puuroutuva 64g220kcal3.9g48.6g0.5g1.5g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale129g77kcal12.9g6.4g0.4g93.9g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g13g30kcal0.4g3.4g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5454g4409kcal245.2g261.4g262.6g244.8g
Valittu annoskoko2727g2205kcal122.6g130.7g131.3g122.4g
Annoskoko puolitettuna1364g1102kcal61.3g65.4g65.7g61.2g
Arvot/100g100g81kcal4.5g4.8g4.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445809