Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto902g1713kcal70.3g30.7g144.2g0g
Katkarapu, rainbow1127g1127kcal259.2g0g10.1g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g676g710kcal23.7g136.6g6.8g13.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5454g7099kcal706.4g334.6g322.2g27g
Valittu annoskoko2727g3550kcal353.2g167.3g161.1g13.5g
Annoskoko puolitettuna1364g1775kcal176.6g83.7g80.6g6.8g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265