Broilerin rintafilee appelsiinikastikkeessa

Nuiji jokainen broilerinrinta kevyesti.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja nosta lihat siihen muutama kerrallaan niin, että täytät pannun pohjasta korkeintaan 2/3. Ruskista fileet joka puolelta.

Levitä fileet vierekkäin paistokasariin ja mausta pippurilla, hunajalla ja vähällä määrällä suolaa.

Lisää päälle itse puristettu appelsiinimehu tai tölkkimehu.

Kiehauta ja kääntele paloja välillä 5-10 minuuttia.

Alenna levyn lämpöä ja suurusta kastike pakkauksen ohjeen mukaan.

Lisää mausteeksi hiukan sokeria, jos kastike tuntuu happamelta, ja loputkin ohjeen mausteet (yrttisuola, rakuuna).

Hauduta lihat täysin kypsiksi kastikkeessaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee1760g1813kcal406.6g0g26.4g0g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Hunaja 80g264kcal0.4g64.6g0g0g
Appelsiinimehu, 2 dl800g359kcal2.4g80g0.8g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g32g118kcal0.3g26.9g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5456g5922kcal820.8g343.4g147.4g0g
Valittu annoskoko2728g2961kcal410.4g171.7g73.7g0g
Annoskoko puolitettuna1364g1481kcal205.2g85.9g36.9g0g
Arvot/100g100g109kcal15g6.3g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324007