Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore90g28kcal0.6g5g0.1g1.3g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Sokeri38g156kcal0g38.3g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g114g434kcal8.1g57.5g18.5g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g1236kcal17.4g201.6g37.2g6.8g
Valittu annoskoko273g618kcal8.7g100.8g18.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna137g309kcal4.4g50.4g9.3g1.7g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847