Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 107g36kcal0.7g5.9g0.1g1.5g
Mansikka 60g28kcal0.3g5g0.1g1.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g91g356kcal0g89.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g840kcal2g200.6g0.4g5.2g
Valittu annoskoko273g420kcal1g100.3g0.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna137g210kcal0.5g50.2g0.1g1.3g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463