Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 73g25kcal2.2g3.6g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 0.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sokeri 12g50kcal0g12.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g3.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g500kcal14.8g101.9g1.7g5.1g
Margariini 80 % laktoositon 26g178kcal0.2g0g20.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g1543kcal37.6g236.4g46.2g10.6g
Valittu annoskoko273g772kcal18.8g118.2g23.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna137g386kcal9.4g59.1g11.6g2.7g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250