Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 150g95kcal4.5g7.2g5.2g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g20g62kcal2.1g12.5g0.4g2.1g
Vehnäjauho, sunnuntai39g136kcal4.7g27.7g0.8g1.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 35g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g1132kcal30.8g95.2g70.6g6.6g
Valittu annoskoko273g566kcal15.4g47.6g35.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna137g283kcal7.7g23.8g17.7g1.7g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197