Tupun tulinen tonnikalavuoka

Voitele vuoka, lisää perunasuikaleet.

Lisää tonnikala, josta valutettu öljy pois.

Sekoita vielä joukkoon herne-maissi-paprika ja ruokakerma.

Sekoita, laita päälle pari nokaretta margariinia.

Laita vuoka uuniin 225 astetta, noin 45 min tai kunnes perunat ovat pehmeitä ja neste imeytynyt ja pinta hieman ruskistunut.

On tulista!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Tupu08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Apetit perunasuikale, pakaste132g93kcal2.1g20.7g0.1g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )40g55kcal5.1g2.6g2.8g0g
Ruokakerma, pirkka 15%55g88kcal1.5g1.5g8.2g0g
Herne-maissi-paprika-pakaste, 150 g44g37kcal2g7g0.1g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g3.3g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g583kcal21.4g63.6g26.4g0g
Valittu annoskoko273g292kcal10.7g31.8g13.2g0g
Annoskoko puolitettuna137g146kcal5.4g15.9g6.6g0g
Arvot/100g100g107kcal3.9g11.6g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133378