Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 33g179kcal0.3g0.2g20g0g
Sokeri 28g113kcal0g27.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g146kcal4.3g29.9g0.5g1.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7kcal0g1.7g0g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Raparperi pakastettu77g24kcal0.5g4.2g0.1g1.1g
Fariinisokeri11g44kcal0g10.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl11g9kcal0.2g0.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g1262kcal22.8g170.2g52.6g5.2g
Valittu annoskoko273g631kcal11.4g85.1g26.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna137g316kcal5.7g42.6g13.2g1.3g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875