Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 153g28kcal0.9g3.8g0.6g1.1g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g7.9g17kcal1.1g1.7g0.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g44g123kcal8.3g0g9.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.8g5kcal0.4g0.8g0g0.1g
Voi 12g89kcal0.1g0g10g0g
Basilika, tuore 1.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Timjami, annos 3g1.3g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g554kcal23.2g18g42.2g5g
Valittu annoskoko273g277kcal11.6g9g21.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna137g139kcal5.8g4.5g10.6g1.3g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303407