Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Sokeri 45g181kcal0g44.4g0g0g
Rypsiöljy 31g278kcal0g0g31.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 70g13kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 63g216kcal6.4g44g0.8g2.2g
Leivinjauhe 1.7g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Rusina 21g61kcal0.6g12.6g0.1g2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g14g84kcal3.3g0.9g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g1749kcal27.4g212.2g85g9.4g
Valittu annoskoko273g874kcal13.7g106.1g42.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna137g437kcal6.9g53.1g21.3g2.4g
Arvot/100g100g320kcal5g38.9g15.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310097