Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 22g7.7kcal1g0.4g0.1g0.5g
Kukkakaali 22g5.3kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g72g33kcal1.7g4.3g0.5g2.3g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g33g38kcal2.3g6.6g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.8g7.4kcal0.3g0.3g0.6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g88g31kcal1.4g6g0.1g1.2g
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g286kcal15.4g44.2g3.4g9.8g
Valittu annoskoko273g143kcal7.7g22.1g1.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna137g72kcal3.9g11.1g0.9g2.5g
Arvot/100g100g52kcal2.8g8.1g0.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339946