JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha154g255kcal29.2g0g15.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl44g37kcal0.6g1.9g3.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras14g38kcal1.2g7.3g0.1g1.9g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl25g33kcal3.3g0.1g2.2g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Paprikajauhe 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g755kcal69.8g22.8g41.8g5.8g
Valittu annoskoko273g378kcal34.9g11.4g20.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna137g189kcal17.5g5.7g10.5g1.5g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354927