Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g114g136kcal20.5g1.9g5.1g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow35g119kcal2.4g26.9g0.3g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g53g18kcal0.9g3.4g0.1g1.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl18g15kcal0.2g0.8g1.2g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.9g5.4kcal0.2g0.3g0.4g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g597kcal48.8g68.2g14.2g4g
Valittu annoskoko273g299kcal24.4g34.1g7.1g2g
Annoskoko puolitettuna137g149kcal12.2g17.1g3.6g1g
Arvot/100g100g109kcal8.9g12.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441155