Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 187g269kcal30g0g16.7g0g
Rypsiöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Purjosipuli 23g5.1kcal0.4g0.5g0g0.5g
Tilli, tuore 38g11kcal1.4g0.3g0.3g0.8g
Korppujauho 5.6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioitu 4.9g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana547g883kcal64.8g10.4g64.6g3.4g
Valittu annoskoko274g442kcal32.4g5.2g32.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna137g221kcal16.2g2.6g16.2g0.9g
Arvot/100g100g162kcal11.8g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230