Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g150g342kcal28.5g0g25.5g0g
Flora ruoka kevyt & paksu5.6g3.4kcal0.1g0.3g0.2g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)19g69kcal2.6g13.6g0.5g0.8g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g37g11kcal0.4g2.1g0.2g0.6g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 34g77kcal1.7g5.9g4.7g2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste28g101kcal8.1g0.5g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana547g1206kcal82.8g44.8g78g6.8g
Valittu annoskoko273g603kcal41.4g22.4g39g3.4g
Annoskoko puolitettuna137g302kcal20.7g11.2g19.5g1.7g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.2g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308