Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha35g54kcal6.8g0g3g0g
Lanttu 35g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Palsternakka 21g13kcal0.1g2.5g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g46g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Tomaattimurska, 1 prk28g7.5kcal0.2g1.5g0.1g0.4g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.7g10kcal0.4g0.4g0.7g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Naudanliha8.8g14kcal1.7g0g0.7g0g
Lanttu 8.8g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Palsternakka 5.3g3.4kcal0g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Tomaattimurska, 1 prk7g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Sipuli 8.8g2.7kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana547g419kcal24g34.4g19.2g9.8g
Valittu annoskoko273g210kcal12g17.2g9.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna137g105kcal6g8.6g4.8g2.5g
Arvot/100g100g77kcal4.4g6.3g3.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224794