Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit23g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Herne-maissi-paprika, Rainbow19g15kcal0.8g2.4g0.2g0.6g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g38g52kcal7.1g0g2.6g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 23g6.9kcal0.1g1.2g0g0.4g
Ketsuppi, Felix5.6g5.1kcal0.1g1.2g0g0g
Makaroni, tumma 5.2g19kcal0.7g3.4g0.2g0.3g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 14g10kcal0.3g2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana548g231kcal18.8g23g6.2g4.2g
Valittu annoskoko274g115kcal9.4g11.5g3.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna137g58kcal4.7g5.8g1.6g1.1g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167