Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen125g162kcal21.2g2.5g10.2g0.1g
Auringonkukkaöljy (100g)3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Amerikan Pekoni filee, HK56g90kcal11.8g0.2g50.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)47g40kcal0.5g1.6g3.3g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g43g26kcal0.2g6.4g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana548g691kcal67.4g21.4g134.4g1.4g
Valittu annoskoko274g345kcal33.7g10.7g67.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna137g173kcal16.9g5.4g33.6g0.4g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672