Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton125g135kcal28.2g0g2.2g0g
Pekoni atria63g219kcal9.4g0g18.7g0g
Sieni rouskut, suolattu 40g10kcal0.6g0.9g0.2g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.2g0.4g4.4g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni31g41kcal0.9g0.6g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana548g897kcal79g4.6g59.2g2.4g
Valittu annoskoko274g449kcal39.5g2.3g29.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna137g224kcal19.8g1.2g14.8g0.6g
Arvot/100g100g164kcal14.4g0.8g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489