Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g75g56kcal12.7g0g0.6g0g
Perunasipulisekoitus 500g94g64kcal1.5g14g0.1g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g47g28kcal0.5g2.1g1.9g0.3g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g56g17kcal1.1g1.7g0.2g1.4g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1.9g4.1kcal0.3g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana548g338kcal32.2g36.2g6g3.4g
Valittu annoskoko274g169kcal16.1g18.1g3g1.7g
Annoskoko puolitettuna137g85kcal8.1g9.1g1.5g0.9g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314556