Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 94g36kcal0.9g6.5g0.2g2.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g39g7.9kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu4.7g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Piparjuuriraaste Felix1.6g4.4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g4.7g0.9kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Kasvisliemikuutio 1.7g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 4.7g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana548g312kcal4.2g22.2g21.4g7g
Valittu annoskoko274g156kcal2.1g11.1g10.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna137g78kcal1.1g5.6g5.4g1.8g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g3.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284