Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 79g28kcal3.6g1.5g0.2g2g
Paprika punainen 30g8.7kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaatti 70g16kcal0.4g2.4g0.2g1g
Persilja 7g1.9kcal0.1g0.1g0g0.6g
Basilika, tuore7g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0.3g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g8.8g34kcal2.9g0g2.5g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl1.8g15kcal0g0g1.8g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)44g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl5.6g7.9kcal0.3g0.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana548g358kcal26.2g15.4g18.6g9.8g
Valittu annoskoko274g179kcal13.1g7.7g9.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna137g90kcal6.6g3.9g4.7g2.5g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.8g3.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137152