Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 39g27kcal5.7g0g0.4g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g109g317kcal12g60.1g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl3g27kcal0g0g3g0g
Voi 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.1g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g87g140kcal1.8g3.3g13.1g0.1g
Soijakastike 3.9g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana548g1093kcal40.4g131.6g43.8g1.6g
Valittu annoskoko274g546kcal20.2g65.8g21.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna137g273kcal10.1g32.9g11g0.4g
Arvot/100g100g199kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551