Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 26g99kcal3.2g0g9.7g0g
Sipuli 26g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska 88g26kcal0.5g4.6g0.2g1.7g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g53g137kcal1.6g0.1g14.2g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g26g58kcal2.6g0g5.3g0g
Kalkkuna 53g103kcal16.5g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana548g865kcal49.8g12.8g67.2g4.4g
Valittu annoskoko274g433kcal24.9g6.4g33.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna137g216kcal12.5g3.2g16.8g1.1g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150