J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g66g39kcal1g8.5g0.1g0.6g
Herne, pakaste (rainbow)95g81kcal5.7g14.2g0g2.9g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g1.5g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g37g40kcal1.1g1.2g3.7g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g2.2g0.5kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana548g327kcal15.8g49g7.8g7g
Valittu annoskoko274g164kcal7.9g24.5g3.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna137g82kcal4g12.3g2g1.8g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445637