Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g840g1260kcal142.8g3.4g73.9g0g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g900g513kcal12.6g111.6g1.8g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi90g9kcal1.3g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5460g3564kcal313.4g232.6g151.4g0g
Valittu annoskoko2730g1782kcal156.7g116.3g75.7g0g
Annoskoko puolitettuna1365g891kcal78.4g58.2g37.9g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902