Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 785g1298kcal131.5g0g86.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl28g252kcal0g0g28g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 95g248kcal25.7g0g16.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 561g1851kcal11.2g16.8g196.2g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g1261g442kcal22.7g80.7g2.5g40.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5460g8179kcal382.2g195g658.4g80.8g
Valittu annoskoko2730g4090kcal191.1g97.5g329.2g40.4g
Annoskoko puolitettuna1365g2045kcal95.6g48.8g164.6g20.2g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481