Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Paprika punainen 800g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Lehtikaali 500g199kcal17.2g20.3g3g10g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g800g2160kcal144g16g168g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)30g6kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5460g5414kcal347.8g186.8g350g64g
Valittu annoskoko2730g2707kcal173.9g93.4g175g32g
Annoskoko puolitettuna1365g1354kcal87g46.7g87.5g16g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465230