Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1050g354kcal7.2g57.8g1.1g14.7g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g15g91kcal1g8.7g5.3g0g
Ruokosokeri126g514kcal0g125.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 42g141kcal0g34.3g0g0.6g
Mansikka 1500g698kcal7.5g126g3g28.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5466g3593kcal31.4g705.4g18.8g87.6g
Valittu annoskoko2733g1796kcal15.7g352.7g9.4g43.8g
Annoskoko puolitettuna1367g898kcal7.9g176.4g4.7g21.9g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727