Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g478g2553kcal23.4g248.6g153g0g
Kananmuna kuoreton 956g1364kcal119.5g2.9g98g0g
Sokeri 514g2086kcal0g513.3g0g0g
Euroshopper margariini 60 %359g1954kcal3.6g3.6g215.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 197g677kcal20.1g138g2.4g6.9g
Kaakaojauhe, X-tra24g88kcal0.8g19.8g0.5g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g39g211kcal1.9g20.5g12.6g0g
Kananmuna kuoreton 79g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Sokeri 42g172kcal0g42.4g0g0g
Euroshopper margariini 60 %30g163kcal0.3g0.3g17.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g55kcal1.6g11.3g0.2g0.6g
Kaakaojauhe, X-tra1.8g6.6kcal0.1g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g18882kcal362.4g2004.8g1015.6g15g
Valittu annoskoko2736g9441kcal181.2g1002.4g507.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna1368g4721kcal90.6g501.2g253.9g3.8g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840