Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 799g1769kcal139.8g0g135.8g0g
Paprika, punainen200g51kcal1.8g9.2g0.8g4g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto499g1398kcal94.9g0g109.8g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Voitaikina Myllyn Paras 500g999g3844kcal60.9g296.6g269.6g17g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g14320kcal606.4g643.8g1033.2g50.4g
Valittu annoskoko2736g7160kcal303.2g321.9g516.6g25.2g
Annoskoko puolitettuna1368g3580kcal151.6g161g258.3g12.6g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295