Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g1492g5818kcal89.5g459.5g404.3g202.9g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g149g597kcal0.7g128.3g7.5g0g
Vesi448g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 51g115kcal0.3g27.4g0.1g0.5g
Mustikka metsä- 537g236kcal2.7g34.4g3.2g17.7g
Sokeri 60g242kcal0g59.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g14016kcal186.4g1418.4g830.2g442.2g
Valittu annoskoko2736g7008kcal93.2g709.2g415.1g221.1g
Annoskoko puolitettuna1368g3504kcal46.6g354.6g207.6g110.6g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301448