Broilerin rintafilee appelsiinikastikkeessa

Nuiji jokainen broilerinrinta kevyesti.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja nosta lihat siihen muutama kerrallaan niin, että täytät pannun pohjasta korkeintaan 2/3. Ruskista fileet joka puolelta.

Levitä fileet vierekkäin paistokasariin ja mausta pippurilla, hunajalla ja vähällä määrällä suolaa.

Lisää päälle itse puristettu appelsiinimehu tai tölkkimehu.

Kiehauta ja kääntele paloja välillä 5-10 minuuttia.

Alenna levyn lämpöä ja suurusta kastike pakkauksen ohjeen mukaan.

Lisää mausteeksi hiukan sokeria, jos kastike tuntuu happamelta, ja loputkin ohjeen mausteet (yrttisuola, rakuuna).

Hauduta lihat täysin kypsiksi kastikkeessaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee1765g1818kcal407.8g0g26.5g0g
Voi 56g407kcal0.7g0.2g45.7g0g
Hunaja 80g265kcal0.4g64.8g0g0g
Appelsiinimehu, 2 dl802g360kcal2.4g80.2g0.8g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g32g119kcal0.3g27g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g5939kcal823.2g344.4g148g0g
Valittu annoskoko2736g2970kcal411.6g172.2g74g0g
Annoskoko puolitettuna1368g1485kcal205.8g86.1g37g0g
Arvot/100g100g109kcal15g6.3g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324007