Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g90g359kcal0g88.9g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g220g1976kcal0g0g219.5g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen80g575kcal0g0g63.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 120g150kcal13.2g0.3g10.8g0g
Grahamjauho 220g720kcal23.2g133.2g4.8g21.7g
Neljänviljanhiutale 60g197kcal6g34.7g2.1g6.9g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g251g1031kcal7.5g226.3g10.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 898g239kcal29.6g27.8g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g200g1118kcal13g113.8g8g0g
Raparperi 599g202kcal4.1g32.9g0.6g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g13132kcal193.2g1315.8g639.6g74g
Valittu annoskoko2736g6566kcal96.6g657.9g319.8g37g
Annoskoko puolitettuna1368g3283kcal48.3g329g159.9g18.5g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044