Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g151g91kcal2.3g19.6g0.2g1.4g
Nakki, keskiarvo 63g146kcal7.1g0.7g12.9g0g
Kananmuna, paistettu 34g70kcal4.4g0.1g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g9g85kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g789kcal28g42.4g56.6g3.4g
Valittu annoskoko274g395kcal14g21.2g28.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna137g197kcal7g10.6g14.2g0.9g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094