Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 100g34kcal0.7g5.5g0.1g1.4g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2g6.2kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1g2.6kcal0g0.8g0g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g1142kcal5.8g114g70.4g5g
Valittu annoskoko275g571kcal2.9g57g35.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna137g286kcal1.5g28.5g17.6g1.3g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.8g12.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891