Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 169g557kcal3.4g5.1g59.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen34g11kcal1.1g1.7g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g28g113kcal0g28.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g34g22kcal1.2g0.1g8.4g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g10g33kcal0.8g5.5g0.7g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g1471kcal13g81g136.4g0.6g
Valittu annoskoko274g735kcal6.5g40.5g68.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna137g368kcal3.3g20.3g34.1g0.2g
Arvot/100g100g268kcal2.4g14.8g24.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761