Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 113g33kcal1.1g5.1g0.5g2.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 113g361kcal30.1g0g26.9g0g
Sipuli 8.4g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 17g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)13g8.9kcal1.4g0.3g0.2g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti 11g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g823kcal65.8g13.4g55.4g5.2g
Valittu annoskoko275g411kcal32.9g6.7g27.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna137g206kcal16.5g3.4g13.9g1.3g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190490