Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman120g204kcal14.4g0g12g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.3g9kcal0.3g0.6g0.6g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)75g45kcal0.7g3.4g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.3g0.1g0.3g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g710kcal32.6g20.6g46.4g0.6g
Valittu annoskoko275g355kcal16.3g10.3g23.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna137g178kcal8.2g5.2g11.6g0.2g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.8g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305475